12 aprilie 2014

Borcanas cu trandafiri

Am o noutate in familia borcanaselor salvate de la cosul de gunoi. Un borcan patrat, ramas de la ness (imi plac foarte mult sticlele si borcanele patratoase). Evident ca nu am hartie de orez, dar m-am gandit sa incerc cu hartie de matase, poate-poate iese ceva. A iesit ceva, dar nu chiar ce as fi vrut. Vi-l arat totusi, poate invata cineva din greselile mele. Am lasat hartia sa faca cute in speranta ca vor arata ca portiunile acelea mai opace din hartia de orez, efectul insa este asa si asa. Se vad cutele, au ramas putin in relief. Una peste alta mie imi place borcanelul, se adauga la colectie. Troneaza pe birou si asteapta sa se ia trandafirii de afara dupa el. 


3 comentarii:

  1. Ce mod frumos de a recicla....imi place extrem de tare...MI-l si imaginez pe birou cu o floricica in el.Minunat!!!O saptamana minunata draga mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Paste Fericit alaturi de toti cei dragi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghemulet iti raspund cam tarziu, ca nu am mai dat pe aici, rusinica. Acum au trecut sarbatorile, ne pregatim de vacanta :) asa ca iti doresc zile frumoase si cat mai mult timp liber! Si te mai astept in vizita la reciclari!

    RăspundețiȘtergere