2 octombrie 2014

Creta


Am lipsit un pic cam mult de pe blog din motive de concediu :), si din aceleasi motive nu am mai lucrat nimic nou. Asa ca nu va arat ce am lucrat, va arat ce am vazut. In doze mici, ca ma apuca dorul si se face rau :).
Am petrecut o saptamana in Creta, am vazut multe lucruri frumoase, am cunoscut oameni minunati, ne-am intors cu bagajul plin de poze, de amintiri si de dor... si cu o multime de pietre care asteapta sa fie transformate in bijuterii. Plaja avea un nisip incredibil, maro-roscat cu mult negru.

Imaginile de mai jos sunt din Matala, unul din ultimele refugii ale hippiotilor


In pesterile de aici au locuit o multime de tineri veniti din toata lumea in anii '70,acum sunt goale si pot fi vizitate contra unei taxe. 

 Insula este suprasaturata de ruine, cred ca oriunde incerci sa sapi le gasesti. De fapt, le gasesti la tot pasul si la suprafata, aici erau langa parcarea din Matala


Desi plaja era de nisip, in apa erau pietre, asa ca era deosebit de limpede. Sotul meu a filmat o multime de pesti mari, care nu pareau deloc deranjati de turistii care faceau baie printre ei2 comentarii:

  1. Cred si eu ca av este dor deja...Sunt absolut fermecatoare locurile in care ati fost...imi place minibus-ul colorat...Super tare.Spor la amrgelit atunci

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut si mie sa simt ceva din aerul anilor '70...

    RăspundețiȘtergere