22 martie 2015

Fluturas mixed media

Uite ca in sfarsit m-am mobilizat sa mai particip la o provocare lansata de Rux si Rha, o tema de la care nu puteam lipsi, tablou-mixed-media-primavara. Tema era cu adevarat provocatoare, primavara este anotimpul meu preferat, poate si fiindca m-am nascut primavara, asa ca am incropit un tablouas din materiale reciclate. 
De ce am ales un fluture?  Pentru ca asa am simtit eu pe moment, ca un fluturas care zboara din floare in floare reprezinta o primavara tarzie, plina de flori colorate si parfumate si frematand de viata.
Aaaa... si credeti-ma pe cuvant ca toti nasturasii sunt mov, in fotografie unii par rosii din cauza luminii soarelui care bate direct pe ei.Incepand de la carton, care era in prima viata spatele unui dosar, si nu l-am putut lasa sa mearga la gunoi cu asa o structura frumoasa, pana la nasturasii si paietele desfacute de pe diverse bluzite si camasi, aproape totul este refolosit. Floricica din piele a trait si ea o vreme pe niste sandalute, numai pentru floarea cea mare am folosit un capetel de panglica noua.

4 comentarii:

 1. E superb fluturasul!! <3
  Si cromatica este atat de minunata!
  Ne-a fost dor de tine. :D
  Bine ai revenit :)
  cu drag
  rux

  RăspundețiȘtergere