12 aprilie 2017

Decor de primavara

Pentru ca a venit primavara, totul e verde, inflorit si frumos numai ca eu nu prea am cand sa ma bucur de frumusetea naturii pentru ca lucrez toata ziua intr-o "cusca" mica si intunecata, cu neon, mi-am aranjat o mini-gradinita intr-un ghivecel de numai cativa centimetri. O miniatura care incape pana si pe biroul meu micut :)


Evident, cu elemente reciclate, adica ce am gasit prin cutia cu maimute :) Mi-am incercat mana cu inca doua floricele quilling din fasiutele de hartie cazute de la modulele kusudama, le-am infipt pe niste scobitori pastrate bine dupa ce au servit la uscarea unor margelute de hartie lacuite, in centrul florii chenille am pus ce a mai ramas dintr-un cercel, iarba o aveam gata taiata dintr-o cutie mai veche cu bomboane de Paste (era pe post de umplutura in cutie), iar panglicuta a fost candva cusuta pe o fata de perna cumparata dintr-un sh. 
Acum am si eu o pata de culoare in fata care imi ridica moralul cand ma uit la ea!

2 comentarii:

  1. Vai ce-mi place!!! :D E taaare dragalasa gradinita mititica :D.
    Sa stii ca si eu tot cam asa - vad ce mai e pe afara cand ies cu Dodo. (adica de dimineata si seara in scurte plimbari de 5-maxim 10 min).
    ps: si eu am cateva scobitori pastrate de cand am vopsit niste margelute din aluat :))).

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai cine se aseamana se aduna, nu? :)

    RăspundețiȘtergere