21 ianuarie 2018

Vaza origami

Am terminat de curand un proiect inceput acum vreo 3 ani, o vaza origami modular. O miniatura, are 9 cm inaltime. Acum 3 anisori am facut cu mare entuziasm modulele, am cautat cu si mai mare entuziasm un tutorial din care sa si inteleg cum le montez, am montat cateva randuri si m-am blocat unde trebuia sa cresc vaza drept, fara sa mai largesc diametrul. Din toate tutorialele pe care le-am gasit, eu una nu am reusit sa pricep cum jonglez cu diametrul, cum creste si cum scade. Asa ca le-am pus frumusel intr-un borcan si acolo le-am lasat pana saptamana asta. Si ma intreb de ce fac unii tutoriale din care nu ai ce invata? 


Intr-o zi m-am gandit ca totusi in 3 ani s-au mai incarcat tutoriale pe net, si se pare ca am avut dreptate, asa ca am mai bifat un proiect de pe vremea piramidelor terminat. Mai am, stati pe-aproape!

5 comentarii:

  1. Ce faina e! Presupun ca e mult de lucru la ea. La noi in casa fiica mea face origami, bineînțeles mai ușoare, uneori ma mai roagă să o ajut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E mult de lucru la module, si e monoton. A fost un test dar nu cred ca mai fac modular. E fain ca are rabdare fiica ta, e vorba de cea mica?

      Ștergere
  2. Da, cea mica :) In general face la scara mica exact ce văd la tine pe blog: toata ziua creează diverse, nu ne lasa sa aruncam nimic, ca le gaseste ea utilizari: lipește, vopseste, desenează...ma mira uneori cît e de creativă, ceea ce nu e rau, dar apoi trebuie sa păstrăm neapărat toata " productia" ei.

    RăspundețiȘtergere