21 august 2016

Brose cu flori din fetru

Ieri am avut timp sa mai fac ceva si pentru sufletul meu, lucru mai rar in ultima vreme. Cum tot intentionez sa mai debarasez, ca am un apartament mic si o multime de lucruri in el, dar cand imi trebuie ceva nu gasesc de nici o culoare, am zis ca incep cu dulapul. Misiune imposibila, pentru ca toate hainele imi trebuie chiar daca nu le port. Si am descoperit ca tin o multime fara sa le port! Dar nu pot renunta la ele pentru ca sigur o sa le refolosesc, o sa fac ceva dragut cu materialul din ele. You know the feeling? 
La o prima rascolire :) am gasit o bluza rosie din lana care a trecut deja de doua ori prin masina de spalat la 90 de grade sa se impasleasca, si acum astepta. Sa am eu chef de ea, se pare. Am pus mana pe ea, am luat foarfeca si o cutiuta cu margele si la lucru! Am obtinut niste brose dragute, mai urmeaza cateva, plus un colier si un port-fard, sper sa nu astept o vesnicie sa le fac. 
Si cam aici s-a terminat elanul cu debarasarea, ca am decis ca toate imi trebuie :). Mi-ar
mai trebui o casa sa imi fac depozit in ea.






8 comentarii:

  1. Ce frumos ti-au iesit! Felicitari!
    Zile frumoase si spornice iti urez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu sentimentul cand toate-ti trebuie, ca poate faci ceva din ele. Nici la pensie nu cred ca o sa apucam sa golim casa de lucruri din astea :)
    Faine brosele.

    RăspundețiȘtergere
  3. interesant ! au rezultat broşe foarte frumoase !!! felicitări !
    şi eu mă lipsesc foarte greu de hăinuţe...

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai ce frumoase suuuunt! Imi plac tare mult !! Eu mi-am luat recent un puloveras are dragut si am senzatia ca vrea sa intre la apa :))) Desi teoretic nu ar avea de ce... ca nu e cu fir natural. :))))

    Pup

    ps Stiu sentimentul... :))) subscriu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu se tot ondula, altfel nu l-as fi stricat ca imi era tare drag. Cand am intrat pe articol am realizat ca e vechi de sapte ani, si de atunci stau cu bucatile de material in dulap pfff...

      Ștergere
  5. Stii că la asta mă uitam cat timp a trecut intre acest articol, apropo, brosele sunt superbe, și cel de azi unde ai folosit din același material. Și mă bucuram în sinea mea că nu sunt singura care pastreaza si atât de mulți ani ceva că voi face ceva din el la un moment dat. Mi-am propus si eu asta cu debarasarea. Si chiar am o casa spașioasă acum. Vezi să nu, odata ce esti „colecționar”, colecționar rămâi. Taoate se reciclează în mintea noastră, numai că ajungem doar sp le adunăm, de făcut ceva cu ele...rămanem cam cu multe dorințe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac broșele, eu foarte rar arunc ceva noroc că nici cu shoppingul nu mă omor că nu aș mai încăpea în casă.

      Ștergere