27 iulie 2016

Sticluta cu scoici

O sticluta mica-mica, de la o esenta de rom, decorata cu nisip si o scoica aduse tocmai din Grecia, sa-mi aminteasca de vacante. Am o multime de scoici si pietricele si bucatele de sticla si lemnute si... ati prin ideea, tot ce mai aduce marea, dar nu ajung, din fiecare concediu trebuie sa aduc plasute cu micile comori aduse de ape. 
Planuri pentru ele am multe, dar ajung mai rar sa si lucrez ceva, noroc cu zanele verzi care ne gasesc tot timpul cate o tema interesanta. 
De data aceasta, o sticluta pentru pastrat dorinte, vise, amintiri, chiar daca este micuta se pot inghesui inauntru toate dorintele si sperantele.





3 comentarii:

  1. Ce frumoasa este!! Parca ai prins marea in ea.. ai impresia ca daca se deschide te poarta spre plaje insorite cu nisip fin si parca la picioare ti se sparg valuri inspumate, in timp ce razele soarelui jucause mangaie suprafata apei.... ahhhh marea <3!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand vad ce scrii, ma si vad la mare :)
    Adevarul este ca as decora totul in casa in stil nautic, dar parca nu merge prea bine cu apartamentul meu de bloc din apropierea Somesului, nu a Mediteranei :)

    RăspundețiȘtergere