24 ianuarie 2024

Miercurea fara cuvinte - frozen

 


Miercurea fara cuvinte este gazduita de Carmen

Fotografie din arhiva personala

11 comentarii:

  1. Vaaaai, ce e acolo?! Un smoc de iarba incrustat in gheata?!? Doamne, ce frumos si totodata, inspaimântator arata!
    Happy WW 🤗❄️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta este, de acum doua zile cand au fost -10 grade, venite dupa cateva zile foarte umede. Iar iarna asta este prima data cand vad ca sunt locuri in care iarba a ramas verde, pare ca ne-am mutat in Anglia.

      Ștergere
  2. Parca este un fel de dans! Foarte interesanta imaginea surprinsa de tine.
    Felicitari!
    Happy WW! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-am gândit la asta, dar acum că zici chiar că arată ca un dans.

      Ștergere
  3. In Anglia e obisnuit sa fie zapada iarna? :O Chestia asta m-a frapat si derutat la carte (cea cu adultii ). Bine e drept ca vremea nu mai e ce era... insa prin cartile Agathei iarna venea la pachet cu zapada, de plecau prin tari mai calde englezii :))).

    Imi place mult poza este.. inedita!
    Pupici cu drag
    happy ww!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că depinde în care parte a Angliei. In vest curentul golfului menține un climat oceanic umed și verde. In Notingham avem niște vecini plecați și zic că nu este atât de frig ca la noi, dar este multă umezeală care accentuează senzația de frig. Și că de formează des un film de gheață peste tot, dar temperatura rar scade sub -5 grade. Normal că în Spania, Grecia și Italia este mai cald, și eu as pleca iarna acolo. Și presupun că pe coasta de est este mai rece și cu mai multă zăpadă, acolo lovește ciclonul polar prima dată. Cu siguranță ninge mult, dar nu stă zăpada trei luni. Ah, și îmi amintesc că mă uitam la Jamie Oliver cândva, el avea o grădină de iarnă din care recolta toată iarna frunze de salata, sfeclă și altele asemenea. La noi așa ceva este imposibil, îngheață și mor.

      Ștergere
  4. Am crezut că sunt ghiocei.
    Happy joi!

    RăspundețiȘtergere