1 februarie 2023

Miercurea fara cuvinte

 Încerc să introduc câteva articole fixe, poate așa mă mobilizez și eu sa scriu mai des. Prima idee care mi-a venit este miercurea fără cuvinte, o rubrică pe care am văzut-o pe multe bloguri. Hop și eu cu originalitatea :) oricum azi e și cu cuvinte, că trebuia să mă justific. 




5 comentarii:

  1. hihihi - ce ma bucur!!! O idee foarte buna! :) Si pe mine ma ajuta mult (desi e un haos inca macar mfc ramane miercuri acolo pe pozitii - restul mai migreaza (cel cu citate cel putin :)))).
    Imi place tare mult imaginea surprinza - cum se vad in partea de sus „traiectoriile” ca niste liniute.... aaaah imi aduce aminte de puzzle ul lacrae incerc sa avansaz - nu stiu ce imi imaginam cand l-am luat, este superb dar am nevoie de o lupa mai puternica :).
    Pupcu drag
    Hapyy WW!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era ceva ninsoare mai spre ploaie și cu vânt, avea viteză :)
      Sper sa mă pot tine de rubrica azi.
      Ai grijă la ochi cu lupa, sa nu ți-i strici (mai rău că deh, nu purtăm ochelari de bine ce vedem). Abia aștept să văd un nou puzzle!

      Ștergere
  2. Si eu am observat ca sunt mai „activă” pe blog daca accept aceste provocari cu postare fixă. Cumva parca mă trag de mânecă să mă mobilizez. Chiar dacă e viscol, poza de început e frumoasă.
    Mult spor ți inspirație în continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Niko am neglijat blogul în ultima vreme și încerc să remedieze situația. Știu că blogurile pierd teren in favoarea vlogurilor dar eu sunt printre ultimele fosile care preferă cuvântul scris :))))) mă gândesc că or mai fi câțiva ca mine

      Ștergere
    2. Nici mie nu-mi plac așa mult vlogurile. De citi pe un blog pot citi oriunde, indiferent cine e în jurul meu, dar un film/video...nu se mai poate. Cât va mai merge cu cuvântul scris cum spui tu, voi fi și eu prin preajmă.

      Ștergere