19 iulie 2023

Miercurea fara cuvinte - vremea din iulie la distanță de 3 zile





Miercurea fara cuvinte este gazduita de Carmen

Fotografii din arhiva personală 

12 comentarii:

  1. Ce transformare a peisajului! Chiar si in a doua poza totusi se iveste
    lumina printre nori!
    Happy WW! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suzana in a doua imagine este o ceață deasă total neobișnuită pentru mijlocul lunii iulie! Stropii de pe parbriz sunt de la spălat, nu de la ploaie. Era o dimineață cu cer senin dar cu ceața groasă prin care abia răzbea soarele.

      Ștergere
  2. Ce frumoooos si cat de diferit! Superbe momentele surprinse , felicitari 😍🤗
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau! La faza cu ceatza zic uau. 😊 La ploaie m-am gandit si eu - si-am zis ca-i fain, dar ceatza chiar ca pare "dubioasa"; or fi... aburi din pamantul incins? (ce prostii scriu!) 😊 Oricum, imaginile sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt aburi, e chiar ceață. Este la intrarea în Cluj dinspre Florești, a fost ceață în tot Clujul și în tot Floreștiul, dar aici a fost foarte densă. Este aproape de Someș, și este o vale între două dealuri împădurite așa că ceața este ceva familiar aici. Dar atât de deasă in mijlocul lunii iulie nu cred că am mai văzut, și fac drumul ăsta zilnic de 15 ani, la aceeași oră.

      Ștergere
  4. Vrabia malai viseaza. Si mie tot la o ploaie racoroasa mi-era gandul. Am avut si noi intr-o dimineata o ceata de gen (noaptea parca pluteam printre nori de ceata :))). Dar nu mai stiu daca nu a fost pe la finalul lui iunie, sau inceputul lui iulie.
    Happy azi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie tot la ploaie îmi este gândul, foarte greu suport căldura. Iulie și august sunt luni grele pentru mine, nici de ieșiri în weekend nu prea îmi arde pe căldură, și treburile prin casă le fac greu, gătitul e horror, nu suntem fani salate, nici răbdare să spăl/toc/mărunțesc/amestec nu as avea zi de zi, când ajung acasă obosita și flămândă. Și cu somnul e greu, așa că eu una aștept să treacă vara.

      Ștergere