30 iulie 2023

Reflexii in oglinda - apus pe autostrada

 Apar tarzior la apel dar nu am avut fotografii potrivite, pana aseara cand am venit spre casa o ora pe autostrada cu apusul in fata, timp in care soarele si-a facut de cap, si am recuperat :) 



Rubrica Reflexii in oglinda este gazduita de Carmen

Fotografiile sunt din arhiva personală.

8 comentarii:

  1. Ooo! Ce frumoase imagini! Excelente fotografii si culorile lor!
    Seara buna si o saptamana usoara! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos!! :*
    Si mie imi placea cand mergeam cu masina sa ma uit pe geam la peisaje.. la cer. Surioarei mele ii placea sa doarma. Mai nou copiilor li se dau tablete sa urmareasca filmulete... sau chestii pentru activitati.. :)))). Ne mai jucam si noi 5-10 minute.. dar pana la urma tot pe geam sfarseam sa ne uitam.. si jocurile tot asa se desfasurau (cel mai simpatic era cu masinile - ne alegeam cate o culoare fiecare.. hahaha).

    Pup cu drag - reflexiile surprinse de tine mi-au trezit multe amintiri dragi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oriunde merg îmi place să stau lipită de geam, in mașină, autocar, tren (nu am mai fost de mult timp cu trenul) sau avion (mai ales în avion).

      Ștergere
  3. superbe imagini... ce placut este pentru co-pilot :-) Stiu asta din proprie experienta! ☺☺☺ Când conduce Helmut, si eu obisnuiesc sa fac fotografii... si mai si comentez "Vai ce frumooos, uite!" dar el ma readuce la realitate "nu pot, eu sunt la volan!" ☺
    Sâmbata m-a dus la coafor si acolo, pe strada principala este o casa cu doua sau trei etaje, toata imbracata in iedera. Locatarii taie planta doar in portiounea ferestrelor sau a balcoanelor si eu... cu telefonul sa fac poze ☺☺☺ La semafor, mi-am bagat mâinile pe partea soferului, ca unghiul era mai bun! ☺☺☺ Helmut nu a zis nimic, doar m-a privit mirat! ☺☺☺
    Te pup. O saptamâna minunata sa ai! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e bine copilot 😄. Și eu mai întind mâinile.
      Am avut iederă pe casa părinților mei, am dat-o jos la un moment dat pentru că devenise o adevărată pacoste, era plină de cuiburi de gângănii și avea o adevărată colonie de zeci de cuiburi de vrăbii, făceau foarte multă mizerie și gălăgie, nu mai puteam dormi după ce se lumina. Am așteptat să nu mai aibă pui și am tăiat iedera, s-a uscat treptat și ele au plecat că nu mai erau ascunse cuiburile in frunziș.

      Ștergere
  4. Eu sunt mai mult șofer, dar de obicei am fetele în mașină și le pun pe ele sa-mi facă poze. Mi-ai amintit că azi am fost și noi pe autostradă și am pus-o să fotografieze răsăritul. Trebuie să-i cer pozele de dimineață.
    Superbe ipostaze ale apusului ai surprins. Și norii din ultimul colaj sunt superbi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Norii condimenteaza apusul, fara ei nu ar avea atata farmec.

      Ștergere