30 octombrie 2023

Eatsy bitsy spider

 E facut demult, cred ca are vreo 10 ani, dar in ultimul timp a stat intr-o cutie si uitasem de el. Ieri am dat peste el din intamplare si l-am dus la munca sa il agat de monitor. Ma gandesc ca as putea sa il transform in brosa. L-am avut ani buni agatat la oglinda in masina, de aceea are nailon la un capat, dar l-am dat jos cand am schimbat masina si nu l-am mai pus. In caz ca va intrebati, capul este acolo unde are nailonul.😁



8 comentarii:

  1. Foarte bine arata! Am vazut niste brose in acest stil. Oricum prinderea de brosa are parca doua gauri. Ai putea sa o prinzi de corp.
    Vezi cum s-a reactivat? A vrut sa-l mai scoti la aer! A reusit...
    O saptamana frumoasa, draga Pompilia! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, cred că o să îl iau la purtat. Așa este, acele de broșă au două găuri și e simplu de cusut unul cu sârmă de corpul păianjenului.

      Ștergere
  2. Vai ce fain e! Excelenta idee de paianjen... Poate ma inspir si eu, mersi 🤗😍
    Te pup. 😘🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Fabulos!!!! Vreau si eu... :D :))))))
    Trebuie insa sa sap pana la cutia de margelit.. dupa margelute potrivite :))) Credca va iesi o chestie foarte colorata hahaha.. un paienjenel scapat in cutiile cu vopsea - asta in caz ca voi gasi si ceva sarma disponibila pentru asta.
    Ti-a iesit minunat - si ce bine s-a pastrat :*
    Pupici !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rux, este foarte simplu de făcut și merge cu absolut orice culori! Am văzut multe insecte din mărgeluțe dar numai atât am făcut, deși mă tentează și altele. Merg perfect aici mărgeluțele desperecheate.

      Ștergere
  4. E un paianjen foarte frumos! ❤ Tot din margele am facut unul, de Craciun, cred - anul trecut, acum doi ani?! N-am idee... Vazusem ideea pe undeva si mi-a placut maxim! Asa cum imi place si acest paianjen: maxim! 😊 O fi un paianjenel de... iarna, daca a cerut afara acum. 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, posibil să fie unul iernatic, nu știu! Așa l-am făcut și eu, după imagine și după ureche, dar a ieșit ceva!

      Ștergere