5 octombrie 2023

Reflexii in oglinda - marea de aur topit

 Tot cu imagini de la mare vă bombardez, pentru că altele nu am. De sâmbătă a început să mă doară gâtul, luni am mers la medic, a trebuit să fac un test (plătit de mine, 70 de lei) și a ieșit pozitiv. E prima dată, teste am făcut și anii trecuți dar nu au fost pozitive. Acum sunt acasă, pot ieși doar in balcon, încă nu mă simt prea bine și... răsfoiesc fotografii. 

In Turcia am profitat de faptul că așa este orientarea geografică încât soarele apune in mare și am fost in fiecare seara pe plaja. Noi și alți 1000 de oameni, nu exagerez, era foarte aglomerat și majoritatea încă erau pe plaja și în apă, profitând de căldură. Nu știu ce temperatura avea apa, dar era aproape de cum las eu apa când fac baie. Dacă nu mai puteai de cald, nici o speranță să te racoresti in apă.









De la 10 dimineața la 6 seara, vedeți mai jos temperatura afișată de termometrul de pe plajă 


Rubrica reflexii in oglinda este gazduita de Carmen

Fotografii din arhiva personală.

8 comentarii:

  1. Draga de tine 🤗 sper sa te simti bine din nou, cat de repede 😘
    Fotografiile sunt ABSOLUT superbe 🥰😍💞 Fascinante apusurile si rasariturile de soare vazute la malul marii 🥰😍
    Pupici si imbratisari 😘🤗 Sanatate grabnica! 🍀

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele sunt cu adevarat superbe! Ai niste amintiri fabuloase din vacanta!
    Sanatate maxima. Sa--ti revii cat mai repede! Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. oaaaaa. ce cald! Dar si frumos. In prima poza zici ca un dragon vrea sa manance soarele :))) (apropo era opoveste cu un crocodil care manca soarele...)
    Sper ca acum esti bine sanatoasa si refacuta complet - din pacate sunt niste tulpini noi destul de pacatoase si acum e... cum s-ar spune, pe val sezonul lor (si din pacate va tot fi, pentru ca nici nu se respecta nimic...). Iti doresc sa te ocoleasca pe viitor orice astfel de experienta nedorita si iti multumesc pentru regalul cu marea... a venit la fix!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era un norișor inofensiv dar arăta interesant.
      Căldura... ii duc dorul deja, chiar dacă pe moment a fost prea multă. Azi de dimineață am ajuns la muncă și am simțit un friiig! 17 grade arată termometrul, acum au pornit centrala dar până se încălzește într-o încăpere imensă mai durează. Pot sa zic că sunt bine, dar încă tușesc și obosesc repede.
      Mă bucur că ți-a plăcut marea!

      Ștergere