20 octombrie 2023

Reflexii in oglinda - Cheile Rametului

 Pentru ca in ultimul timp stau prost cu fotografiile, scot de la naftalina 😃. In septembrie 2020 am fost in Cheile Rametului, am postat atunci cateva fotografii dar am mult mai multe. Am sortat prin ele pana am adunat imagini cu apa si reflexii, doar cheile sunt formate in jurul unui curs de apa.












Postarea participa la rubrica reflexii in oglinda gazduita de Carmen.

Fotografiile sunt din arhiva personala.

10 comentarii:

  1. Pozele sunt foarte frumoase si despre zona nu stiam, recunosc ca am cautat-o. Nu am fost pe acolo, insa arata minunat. Multumesc pentru scurta calatorie.
    Weekend placut! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte frumoasă zona, in județul Alba în imediata vecinătate a mănăstirii Râmeț. Sunt destul de sălbatice și dificil de străbătut, noi ne-am oprit unde trebuia intrat prin apă, nu aveam echipament potrivit.

      Ștergere
  2. Prima poza si penultima imi plac cel mai mult, dar toate sunt frumoase. Nu am fost niciodata la Cheile Rametului, pare foarte frumoasa zona.

    RăspundețiȘtergere
  3. POEZIE, pur si simplu. Mergeau de minune si la MFC - ca te cam lasa fara cuvinte. Nici eu nu am fost pe acolo- cu atat mai mult ma bucur de aceasta incursiune virtuala fotografica, absolut superba.
    Pupici cu drag!!

    ps: sa mai scoti de la naftalina asa minunatii (desi ... naftalina.. pune si tu mai bine ceva lavanda :)))). :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc Rux! O să mai scot, că e gros stratul de naftalina (când a apărut expresia lavanda nu cred că era cunoscută la noi). Eu una abia după 2000 am văzut planta in realitate.
    Nu știu voi, cititoarele mele, cât ați vizitat din România la distanțe mari, dar eu una evit sa merg la mai mult de 150 km din cauza timpului foarte lung petrecut pe drumuri. Așa că... nici eu nu am văzut multe din locurile unde mergeți voi, cred că toate sunteți din alte părți ale țării.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atat de frumoase imaginile incat am omis sa privesc reflexiile cu atentie. 😊 Frumoasa si zona aceea - vazuta de mine numai in poze si filmulete.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai de mine, păi reflexiile erau ideea 🥰. Dacă m-ai pune să aleg între munte și mare as alege marea, dar îmi plac foarte mult și munții. Ai noștri nu sunt foarte înalți, dar sunt spectaculoși.

      Ștergere
  6. Ce sclipiri superbe! Ce fotografii proaspete si pure 🥰💕 minunate cadre!
    Pupici si imbratisari 😘🤗

    RăspundețiȘtergere