17 ianuarie 2017

Semn de carte origami

Noroc cu provocarea acestei luni ca mi-am adus aminte cat de mult imi place origami! Si pentru ca, nu-i asa, provocarile verzi trebuie sa fie verzi :) hartia este reciclata, de la ambalajul unui cadou primit mai demult. 
Am pastrat foaia de hartie, un pic mai mare decat o coala de scris, pentru ca mi-a placut modelul. Si uite ca a venit si momentul sa o folosesc la ceva, zana verde are acum un semn de carte mai deosebit, un model pentru coltul paginii. Observ ca are si stabilitate, nu cade cand iei cartea in mana. 
Pentru ca mi-a mai ramas niste hartie, o sa fac un semn si pentru prietena de la care am primit cadoul asa frumos ambalat, pentru ca si ea mai are ciudatul si invechitul obicei de a citi :) siiii... mai ramane un pic si pentru un alt proiect, dar acela este o surpriza :))

 

4 comentarii:

 1. Vai, deci nu sunt singura care pastreaza ambalajele in care vin cadourile? :))))
  Imi place mult ideea aceasta de semn de carte pentru coltul cartii - am facut si eu la un momennt dat, dar nu origami :D.
  Ce prieteni buni ne sunt cartile <3.
  Bafta :D.
  cu drag
  rux

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cum sa arunc hartie asa de frumoasa? Le desfac cu grija, le netezesc cat pot si... la pastrare cu ele!

   Ștergere
  2. Heiii...va fac cu mana....adică nu sunteți singurele....și sacoșele de cadouri mai deosebite am păstrat(acum am început sa le folosesc la alte proiecte).
   Dar ce hârtie faina,cu flori de colt!Eu n-am văzut pe la noi.A,și fain semn.Lectura plăcută!

   Ștergere
 2. Gianina, nici o hartie mai acatarii nu se arunca :)
  Eu sunt curioasa ce faci cu sacosele, evident ca si eu am puse bine...

  RăspundețiȘtergere