6 august 2018

Pietre decorate

Imi place la nebunie cand vad pietre pictate sau decorate cu servetel, am o gramada de idei darrrr.... imi cam lipsesc pietrele. Nu stiu cum fac dar de cand am ideea asta cu pietrele infipta in minte ajung foarte rar prin locuri unde as putea gasi pietre potrivite. Am carat doua tocmai de la Cheile Bicazului (ma rog, de la baraj, dar e pe-acolo) si pentru inceput am decis sa folosesc servetele pentru ca ma indoiesc de talentele mele la pictura :)) 




4 comentarii:

  1. Ahhhh bun venit in club!!! Si eu am patit exact la fel. Norocul meu ca acum cativa ani am primit 3 pietre cadou (una in forma de inima) cum suna asta sa primesti pietre cadou?? :))) [ eu am fost super bucuroasa ;P]. Ca un facut cand vreau sa fac un proiect cu pietre parca toate intra in pamant. :)))
    [le-o fi teama de talentul meu innascut.. hahahaha, glumesc]

    Super fain ti-au iest!! Neaparat sa incerci sa le pictezi si liber. De ex poti incerca intai un fel de mandala diin aceea cu punticele.. :D

    pupici cu drag
    rux

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super sa primesti pietre cadou, si eu m-as bucura :) si una in forma de inima e si mai si, e minunat! Eu car pietre in bagaj de cate ori vin din concediu din Grecia, si nu e vorba numai de pietricele marunte.
      M-am gandit si eu la punctulete, dar cum le fac sa stea in linie? :)

      Ștergere
    2. Hmmm porneste din centru si invarte-te in jurul punctului central :D.
      Hihihihih. Si eu vreau sa incerc chestia asta cum prind o piatra:))))).

      :*

      Ștergere
    3. Ideea e buna, dar de la mine ma astept la o spirala ondulata, cu valuri :) si ma bazez pe niste experiente mai vechi

      Ștergere