15 decembrie 2012

Danish heart - decoratiuni handmade

Desi am o multime de globuri si decoratiuni pentru brad, imi place sa am in fiecare an ceva nou. O vreme am cumparat iarna de iarna altceva, apoi am inceput sa le fac singura. Anul acesta le-a venit randul unor decoratiuni de inspiratie scandinava, niste inimioare din carton impletite. Am vazut modele superbe, deocamdata eu am reusit sa fac doar un model mai simplu, apropiat de cel de baza.
Vreau sa ma inscriu cu inimioarele la concursul Darul verde de pe  http://provocariverzi.blogspot.com. Pentru a fi in ton cu cerintele concursului, materia prima au fost niste pliante si un dosar care zaceau de ani buni prin sertarele mele, tocmai pentru cartonul colorat din care erau facute.


Din pacate la prima inimioara am tras tare de carton si se vad niste urme, a doua este mai reusita. Pentru ca inca nu am impodobit bradul, le-am agatat in leandru, o sa revin cu poze din brad.



De fapt sunt niste cosulete, se deschid si se pot umple cu bomboane sau cu jucarii micute. Sau, de ce nu, cu niste bijuterii pentru cadoul de Craciun? Eventual din hartie sau alte materiale naturale, sa fie darul verde in intregime!


4 comentarii:

  1. Imi place foarte mult:D Ce idee faina:D
    bafta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Ma bucur ca iti place, mie exteriorul ca exteriorul, dar interiorul imi place...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase inimioarele astea. imi amintesc ca am incercat si eu mai demult si nu mi a reusit. nu e usor deloc asa ca apreciez cu atat mai mult. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Vavaly, dar prima data e mai greu, eu am facut prima incercare cu hartie de xerox, e mai manevrabila decat cartonul, si a iesit o inimioara ciufulita rau. A doua a fost mai buna, a treia am reusit chiar sa nu o sifonez. Practica conteaza!

      Ștergere