17 septembrie 2018

Cutie imbracata in sfoara

Nu stiu altii cum sunt, dar mie cutiile de pus chestii in ele niciodata nu imi ajung. In trecere pe la Lidl mi-am pus intr-o zi o parte din cumparaturi in cutia de mai jos, am ajuns acasa si am intors problema pe toate partile. Cum nu mai lucrasem de mult cu sfoara si imi era dor, am decis sa ii dau un aer rustic. Sau country ☺. Am masacrat o bluzica de vara pusa in cutia (pardon, una din ele) pentru reciclat si m-am ales cu o cutie - tavita sau ceva de genul asta.



Si pentru ca Rux a revenit cu un proiect drag sufletului meu bineinteles ca ma grabesc sa ma inscriu.

4 comentarii:

  1. Genul acesta de tavite este pur si simplu adorabil!! <3 Asa intentionam si eu sa finizez "ligheanul" dar nu am gasit material potrivit.
    A iesit minuat tavita <3 Si bluza cred ca e mai mult decat fericita in noua postura - ce sa mai spun de faptul ca se potriveste perfect temei!

    Pupici cu drag si.. yey ce ma bucur sa ne revedem din nou :D hihih pe PV.
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur si eu ca ai revenit!
      Asa ca sunt delicioase cutiutele astea? Musai sa mai fac!

      Ștergere
  2. :) Nu stiu cum se face, dar nici mie nu-mi ajung cutiile.

    Imi place foarte mult cutia-tavita facuta de tine! E o idee foarte faina pentru cand mai dau de o cutie nu foarte inalta. :)
    Succese! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Diana si bun venit aici! Te-am descoperit si eu datorita provocarilor verzi, inca mai am mult de citit la tine dar îți spun de pe acum ca imi place foarte mult blogul tău.

      Ștergere