30 aprilie 2019

Cosulete din cofrag de oua

Pastrez de o vreme in coltul cu de toate niste cofraje de oua din care vreau sa fac ba flori, ba clopotei, depinde de anotimpul in care ma gandesc la ele :) 
Dar pentru ca m-am mobilizat sa le scot de acolo tocmai in sezonul sarbatorilor pascale am decupat cateva bucatele si le-am transformat in cosulete pentru oua (piticute, de liliput). Cum din alea de fapt nu mai am de mult (candva aveam doua gainuse si un cocosel si tot timpul ouale lor miniaturale erau cele mai apreciate) le-am umplut cu ousoare de ciocolata, si pentru ca le lipsea parca ceva si tema provocarilor verzi este cosulet cu flori, le-am adaugat cate un trandafiras.


10 comentarii:

  1. Superb decor ai reusit! Culorile sunt uau! pentru mine. :)
    Zile senine iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Diana, afara pare toamna dar tu mi-ai adus o raza de soare!

      Ștergere
  2. Vai ce super dragalase suuuunt! Imi place tare mult ce idee ai avut!
    Chiar ieri ma uitam intr-o mica gradinita de langa scara unui bloc unde cativa gospodari agatasera niste cosuri impletite in care erau ghivece cu ceva floricele mici. Si ma gandeam.. hmmm cosulete.. Oare din ce ar mai putea fi facute? :))))
    Iti dai seama ce m-am bucurat sa le descopar pe ale tale azi. Si imi place tare mult si cromatica. Cred ca putem spune in acest caz ca sunt dulci la propriu si figurat:)
    Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) da sunt dulci!
      Cred ca poti face cosulete cam din orice, mai demult am facut din nuca de cocos agatata cu sfoara! Asta pe vremea cand nu faceam handmade ca nu se auzise de el :)

      Ștergere
  3. Draga mea ai primit pachetelul?L.am expediat in saptamana mare..luni mai exact..acum aproape 2 sapt.
    nush ce s.a intamplat ca un colet ce facea 5 zile pana in germania abia ieri a ajuns..si l.am expediat odata cu al tau..al tau a ajuns?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca nu, la mine in localitate e dezastru la posta. In decembrie sau ianuarie un colet de la Rux a facut 3 saptamani. Dar o sa merg sa intreb, bine ca mi-ai spus.

      Ștergere
    2. A venit?Am fost ieri la posta si nu s.a intors nimic inapoi..

      Ștergere
  4. So.S.a intors coletul sapt trecuta si l.am retrimis

    RăspundețiȘtergere
  5. tot sapt trecuta l.am retrimis by the way 😚.Anunta.ma te rog daca ajunge

    RăspundețiȘtergere
  6. Of, nu pot sa cred. Cine stie pe unde a umblat, eu am tot mers la posta si am intrebat si nu l-au gasit. Bine ca mi-ai spus, iar nu am aviz. Ma duc maine sa intreb.

    RăspundețiȘtergere