6 decembrie 2019

Globuri decoupage

După ce am tot văzut postări cu globuri decorate cu tehnica decoupage am pus și eu mâna pe cele două globuri mai mărișoare pe care le aveam prin casă și m-am pus pe treabă. A ieșit ceva... pe de o parte mie nu îmi plac decorațiunile încărcate, pe de altă parte parcă ar mai merge ceva in plus... astea rămân așa și mai vedem :) 



3 comentarii:

  1. Am facut globulete sub forma de galetuse cu un fel de decoupage - pentru ca am folosit lipici de orez, facut de Buni. Mereu am zis ca ar vrea sa fac ceva cu niste globuri banale de plastic ... dar nu am reusit. Voiam sa propun luna asta pentru provocari, insa s-au adunat iar asa de multe, asa ca mai bine le mai las sa hiberneze pana la primavara :))). Si revenim cu forte proaspete, asa ca tema aceea as vrea sa o facem anul viitor :D. (pana atunci o sa avem globulete de reciclat, sper. haha)
    Pana una alta, sa revin la oile, adica globuletele noastre.
    Imi plac amandoua, ti-au iesit fantastic - au si putina zapada, am observat-o :D. Iar cel pentru bradut e super vintage :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu niste globuri de plastic care au nevoie de imbunatatiri, daca lansezi tu o tema o sa ma mobilizez, altfel slabe sperante.

      Ștergere
    2. :D Sa vedem cand reusesc sa misc ceva si pe partea de balcon (ca acolo le am) - anul acesta slabe sanse, dar anul viitor.... ne facem globulete vara daca e si tot facem :)))
      pupici

      Ștergere