12 iunie 2024

Miercurea fără cuvinte - aventura

 




Miercurea fără cuvinte este gazduita de Carmen

Fotografii din arhiva personală 

8 comentarii:

  1. Haaa nu se poate!! :D Micul H are un melcusor in grija, Tati tocmai ce mi-a trimis un filmulet cu un melcusor si iata :D Iar melcusor. Imi plac melcisorii (mai ales cand nu se avanta prin locuri unde pot fi calcati.. din greseala (ceea ce ma facea in copilarie, dupa cateva accidente nefericite, sa alerg cand ploua afara ca sa strang melcii de pe trotuar si sosea si sa ii transfer intr-un loc sigur, pe iarba .. 😅)Pupici si happy ww :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac melcusorii, dar numai cei cu cochilie. Desi imi mananca salata si capsunile la fel cu limacsii, pe acestia nu ma pot supara. Melcul de fata tocmai se avanta intr-o prapastie, o ruptura adanca intre doua borduri ale trotuarului.

      Ștergere
  2. Melc, melc, codobelc
    Scoate coarne bouresti,
    Si te du la balta,
    Si bea apa calda,
    Si te du la Dunare,
    Si bea apa tulbure,
    Si te suie pe bustean,
    Si mananca leustean!🐌🐚
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce explorator special ne arati. Oare incearca sa se ascunda? Nu imi dau seama.
    Dar l-ai prins la fix. Si celalalt, mai puiut?
    Happy WW, draga Pompilia! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca se ducea la racoare. Cel mic era deja ascuns, l-am vazut doar in fotografie. Pare mai tinerel.

      Ștergere
  4. Adevărată aventură! 😊 Sper că a ajuns cu bine la adăpost. Tare sunt drăgălași melcii - îmi place de ei, și-i duc din locurile unde ar putea fi striviți (atunci când îmi ies in cale și îi observ)
    Hm. În oraș la noi sunt unele zone unde, din când în când, sunt așa de mulți melci încât circulă și pe zidurile casei, pe garduri etc. nu doar prin grădini (unde cam fac pagube). Cu toate acestea, unii dintre acești oameni - deși disperați de mulțimea melcilor - nu au inima să-i ucidă; caută fel și fel de metode să-i țină departe, dar... nu prea le reușește.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A ajuns cu bine în adâncuri 😀. Nici eu nu vreau să îi omor, dar a apărut un soi de limacși gigantici și negricioși care îmi provoacă multă repulsie pe lângă multe pagube, recunosc că nu am probleme cu eliminarea lor. Nu știu cum au ajuns pe aici, eu i-am văzut cu ani în urmă în alte locuri din țară și abia de vreo doi ani în zona Clujului.

      Ștergere