29 martie 2023

Zapada in luna lui marte




Miercurea fara cuvinte este gazduita de Suzana 

Fotografiile sunt din arhiva personala.

10 comentarii:

  1. Oh... surpriza aceasta am avut-o si eu, ieri dimineata. Tocmai cand uitasem sa parchez masina in garaj... A trebuit sa sacrific 15 minute si sa curat gheata si zapada inainte sa pornesc la serviciu. Astazi este prima zi fara zapada. La noi a nins 5 zile.
    Happy WW! ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu avem deloc garaj 😒. O zi si o noapte a nins dar ne-a ajuns, a fost viscol mare. Din fericire pana maine am concediu, nu a trebuit sa ies.

      Ștergere
  2. Ninge la tine? :O Nu-mi vine să cred! La mine au fost temperaturi cu minus azi noapte. Azi bate un vant rece și la noapte, am inteles, că va fi mai frig. :(
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si la tine? Nu-mi vine sa cred SF-ul din prima imagine...
    Happy WW si o saptamana faina! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu mi-a venit sa cred, era aseara pe la 8. Faceam fotografii dar din apartament, pe geam 😁

      Ștergere
  4. Frigul ca frigul dar vantul!!!! Si vantul in sine nu e chiar o problema... ci ce aduce el :))). Ce transporta. Ohohohh si transporta la greu (nu e de mirare ca s-a inrosit iar sistemul de C19isti- in ultimele cateva zile cel putin au tot aparut - ma refer la oficiali, ca sunt si mult neoficiali.. hahaha). Pe langa viroze si gripe si alte de gen.

    Mie nu mi se pare cine ce.. Adica, in 1998 pe 22 martie a nins zdravan la Brasov - in sensul ca era zapada pe strazi multa. Si zapada zapada, nu sa 2 fulgi. Iar pe 22 seara am prins o ninsoare de poveste :)). dar nu era frig si nici vant. Deci placut.
    Iar in 1984... pe 5 mai a nins la Pitesti de in loc de Simfonia Lalelelor am avut simfonia celor 20 cm de zapada cazuti peste flori :)))) - doar ca aia a fost mai apoasa asa..

    Insa acum.. e vant... si frig... paturica rulz :)).
    Puuuup Happy WW :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu că nu par cine știe ce, dar ieri am ieșit din casă și am ajuns înapoi cu obrajii dureros de roșii, am simțit frigul cam ca la -15 grade deși era -1 la amiază. Și asta după ce cu 6 zile in urmă au fost 20 de grade cu plus și am stat in tricou la grădina. Oscilațiile astea mi se par cea mai mare problemă.

      Ștergere
    2. Pentru ca sunt o mare problema. Chiar daca noi ne adaptam, pana la urma, sunt cativa pusi pe vitejisme care creaza contextul unei mici epidemii. Fix ce nu e trebuie, ca si asa avem nevoie de toate resursele ca sa rezistam acestor oscilatii.

      Dar voiam sa spun doar ca nu este cine stie ce zapada :))). Ca e un frig si un vant de si in casa resimti schimbarea, oh da.
      Pup cu drag :*!!

      Ștergere
    3. Am inteles ideea 😘 a avut 80 km/h vantul. Inca este zapada cam de 5 cm in locurile umbrite. Iar facem iepurasi de zapada de Pasti! Au fost doua zile de cosmar, noroc ca nu am mers la serviciu.

      Ștergere
  5. Eu chiar nu prea reusesc să ma mai adaptez la diferentele astea de temparatură. Și mă uit la blănoșii nostrii care simt cel mai tare vântul rece. Azi si-au scos singuri o păturică afara la soare să stea pe ea. Bănuiesc că pământul era prea rece chiar si pentru ei.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere