22 noiembrie 2023

Miercurea fara cuvinte - mâțișori de magnolie

 





Miercurea fara cuvinte este gazduita de Carmen

Fotografii din arhiva personală 

10 comentarii:

  1. Ce frumos atarna frunzele aurii... Parca sunt gutui coapte 😍
    Toamna este un anotimp frumos!
    Happy WW 🤗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt frumoase și frunzele, dar printre ele se vede că s-a umplut magnolia de mâțișori, că o salcie, parcă vine primăvara.

      Ștergere
    2. eu am emotii, ca grindina din luna august a distrus bobocii magnoliei si rododendronilor, si azaleei... aceste plante fac boboci pentru anul urmator imediat dupa ce se scutura florile. Sper ca isi vor reveni, chiar daca anul viitor nu vom avea multe flor, macar pentru anul 2025 sa isi revina suta la suta.
      Astazi la noi a fulguit. Prima data in anul acesta. Sa vedem daca chir va si ninge... Este rece, cerul e gri, asteptam iarna.

      Ștergere
  2. Imi place mult nuanta asta de galben si cum arata copacii cu astfel de frunze.
    Anul trecut, o magnolie de langa piata, a avut in plina toamna, printre frunze vreo doua floricele. Ar trebui sa reziste totusi. Anul asta i--am pierdut semintele. A fost cineva mai vioi...
    Happy WW, draga Pompilia! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos arata mugurii printre frunzele galbene. Poate inflorește daca tine vremea asa. Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar arată de parcă se pregătesc de primăvară. Nici plantele nu mai știu ce să creadă. Socul meu chiar are câteva frunzulite proaspete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi place cum se vede privelistea (cladirile tot... parca nu stiu, parca ar fi o calatorie prin timp - cred ca toamna are intrucatva acest dar, sau poate unde sunt si cladirile si e spatios, fata de cum e mai nou prin orase... - imi aminteste mult de copilarie).
    Frunzele sunt frumoase - matisorii sunt dragalasi.. si pozele mi-au trezit nostalgii. placute.
    Pupici si happy ww :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este o călătorie în timp, clădirea a fost inaugurata in 1845, sunt aproape 200 de ani de atunci. Este frumoasă și spațioasă, in fotografii se vede curtea interioara, dar nu este foarte confortabil să lucrezi acolo. Este unul dintre sediile instituției în care lucrez 😃

      Ștergere