15 februarie 2024

Reflexii în oglindă - străluciri acvatice

 Ieri când am căutat florile de la miercurea fara cuvinte am răscolit cu nostalgie printre fotografii de acum cinci ani. Unele dintre imaginile de mai jos au mai fost postate atunci, dar le-am ales din nou pentru că îmi plac și oricum este mult de atunci, sigur nu le-a văzut toată lumea și nici cine le-a văzut nu își mai amintește. 











Rubrica reflexii în oglindă este gazduita de Carmen
Fotografii din arhiva personală 


12 comentarii:

  1. Superbe fotografii - de revista. Adeverate vederi. Au surprins momente deosebite - mai ales valul acela... wow.
    Ma bucur cand vad asemenea fotografii - cumva asa calatoresc si eu putin :D. Si daca stau sa ma gandesc bine, datorita voua am tot calatorit anii acestia - cumva nici nu am simtit lipsa drumurilor :P
    Dar tot imi e doooor sa simt nisipul si apoi si apa marii (daca as avea acum spatiu ... as face o diorama cu marea... ca nisip cred ca am pe undeva si am si apa de mare intr-o sticla. Nu cred ca a expirat ca e luata prin 2018 toamna :))))))))
    Pupic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fotografiile sunt făcute de soțul meu, eu nu reușesc să le fac atât de frumoase.
      Nisip și eu am, dar l-am adunat doar de unde a fost mai deosebit, am din Creta nisip negru și roz, dar din cel roz foarte puț
      in, era sfârșit de sezon și era deja adunat de alții 🤣🤣🤣
      La călătorii o să fac și eu o pauză, o să trăiesc din amintiri și din ce vad la alții, mama mea este bolnava și are nevoie de ajutor, nu pot să mai plec nicăieri.
      😘

      Ștergere
  2. Ce-mi plac imaginile. Superbe si impresionante. Iar ratustele un deliciu!
    Felicitari pentru cum le-ai reusit!
    Pupici! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Suzana, cum am spus mai sus, sunt fotografii făcute de soțul meu. Grădinile acestea publice din sudul Spaniei sunt un deliciu, au intrarea liberă și sunt mari și frumoase ca o grădină botanică.

      Ștergere
  3. superbe fotografii! cata claritate, ce colorit real... parca aud clipocitul apei din fântâni si macaitul ratelor ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Carmen, sunt fotografii făcute de soțul meu. Dar da, și eu aud clipocitul apei și îi simt răcoarea.

      Ștergere
  4. Ai dreptate cu amintirile, tocmai am dovedit-o la postarea cu cescuta uminată. Deși mi-amintesc că am mai văzut modeul, am crezut că este repostată pentru reflexii in oglindă. În tabel la Carmen apare linkul către acea postare și m-a derutat un pic.
    Pozele de aici eu nu le văzusem insă deloc. Nu-ți știam blogul pe atunci. Sunt absolut deosebite, îmi pac enorm fântânile arteziene. Mi-ai amintit că parcă cea din Brașov este uminată noaptea. Cred ar fi niște poze deosebite pentru această rubrică.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ups am greșit, bine că mi-ai spus. Rectific.
      Da, nu ne cunoșteam pe atunci. Rux ne-a adus împreună și mă bucur pentru asta!
      Sudul Spaniei este plin de fântâni superbe, in climatul acela sunt o necesitate.

      Ștergere
  5. Is very special, and really incredible too, the beauty that you captured in all your photographs. My prefered of these are today the tree first. These wáter moments are of an incredibility and amazing beauty.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, my husband was the photographer. And these are memories from five years ago, when we visited the south of Spain.

      Ștergere
  6. Chiar sunt frumoase aceste imagini! Nici eu nu le-am vazut, desi iti stiu blogul mai demult, am avut o pauza de cativa ani, si cand am revenit, am revenit cu blogul actual. Zi frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere