30 august 2024

Scaun din dop de sampanie

 Din sarma cu care a fost legat capacul unei sticle de sampanie si din capacul metalic de deasupra dopului am improvizat un scaunel. Putin cam stangaci pentru ca sarma a fost neasteptat de tare si casanta, dar de fapt nu ar trebui sa ma mir. 


Sigur mai am cateva pastrate, dar oare pe unde? 😁 Pana sa reusesc sa fac un set de scaune ma multumesc sa il inscriu pe acesta la transformarile creative, tema "fii creativ". 

9 comentarii:

  1. Am mai multe dopuri de vin spumant și mă gândisem să fac scaunele, dar mobila Ilincăi are deja scaune, așa că le păstrez, cine știe ce idei mi-or mai veni!:)))
    Scaunelul tău e foarte frumos și reușit. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai sti de cate ori m-am intrebat ce as putea face din sarma aia! Asa ceva este chiar deosebit. Felicitari, Pompilia!
    Un septembrie cu bucurii!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca e singura sârmă care la mine merge mereu direct în coșul de gunoi. De-acum înainte o s-o păstrez și eu. Minunata ideea. Nota 10 pt originalitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se lucreaza putin cam greu, dar are tot felul de culori asa ca este interesanta. Multumesc Mihaela, dar am reprodus un model gasit pe internet.

      Ștergere
  4. Cât de fain e! 😍 Vazandu-i, mi-a și fugit gândul la gradina, la o terasa!
    Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca si eu am cateva pastrate pe acelasi principiu - doar ca nu aveam inca material pentru spatar. Le-am cautat pentru august... poate daca le gasesc fac ceva la recuperari :D
    Ii place mult cum ti-a iesit.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, mai am, de ani buni le adun. Sper sa apuc sa mai fac si eu cate ceva din ele.

      Ștergere