20 martie 2024

Miercurea fără cuvinte - trifoiul norocos

 


Miercurea fără cuvinte este gazduita de Carmen

Fotografie din arhiva personală.

9 comentarii:

  1. wow! ce ochi buni ai! Sa tragi un loz! ;-) Si daca vei câstiga milionul, invita-ne pe toti cei de la MfC o data la o cafea si o prajitura, sa ne cunoastem personal si sa ne bucuram impreuna.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am absolut deloc genul acela de noroc, așa că nu mai trag lozuri demult, nici nu știu dacă mai există. Dar la o cafea și o prăjitură vă invit pe toate oricând ajungeți în Cluj!

      Ștergere
  2. Nu am mai vazut de foarte multa vreme trifoi cu patru foi. Recunosc insa ca nu-i mai caut. Arata minunat norocelul.
    Happy WW si o saptamana frumoasa! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Două minute l-am căutat, se pare că sunt foarte mulți anul acesta. Sediul în care lucrez momentan are o grădiniță de câțiva metri pătrați, plină cu trifoi. Fetița unei colege găsește foarte des, nu sunt aceiași pentru că ea îi rupe. Și zilele trecute a venit o domnișoară cu unul cu cinci foi, era foarte fericita și a zis că este tot din grădinița noastră. Și pe mine mă bântuie gândul că așa de mulți numai în anii de după Cernobîl au fost.

      Ștergere
  3. Eu vreau la cautat de trifoi cu patru foi :))
    Am inchi ochii si m-am teleportat in curtea bunicilor cand am vazut imaginea .D
    Pupici cu drag si happy ww.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De mult nu am mai găsit și eu. Este un petecuț verde in mijlocul orașului, dar așa cum arată în fotografie poate fi și dintr-o grădină verde și liniștită.

      Ștergere
  4. Ce frumos. Eu nu prea am norocul de a găsi astfel de trifoi. Dar găses flori de liciac norocoase ( 6 petale in loc de 5).
    Happy azi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La liliac nu am fost atenta niciodata, si nici trifoi nu am vazut de multi ani. Nici nu am cautat cu atentie, este adevarat.

      Ștergere