31 iulie 2024

Miercurea fara cuvinte - candva, privind pe geam




 Miercurea fara cuvinte este gazduita de Carmen.
Fotografii din arhiva personala.

7 comentarii:

  1. Un căluț sălbatic?! Wow!
    Happy WW 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este sălbatic, dacă te uiți cu atenție vezi că este legat. 12 ani am avut această priveliște sub ferestre, pe toată lungimea unui șir de șapte blocuri și 500 de metri în față. Mă rog, in ultimii ani rămăseseră 100 de metri în față, dar era bine, liniște, aer curat și lipsă praf. Acum... blocuri, beton, praf și gălăgie până noaptea târziu.

      Ștergere
  2. Ce frumooos acest calut! Ce tonus genereaza astfel de imagini! In B. Era un mic hipodrom nu departe de noi. Era asa de bine sa-i vezi! 🦄Acum nimic, nimicut... Inca nu s-au hotarat, cine or fi aia.
    Happy Azi si un start bun in august.❤

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat sa vezi așa imagini privind pe fereastră! 😍 Am senzația că mi se strânge inima că tot mai puțina natura ne înconjoară atunci când nu plecam din oraș, pe coclauri... 😊 Cât mai sunt și coclauri.
    Foarte frumoase imagini!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos este! Mi-amintește de perioada cand locuiam la munte. Nu vedeam pe geam așa ceva, dar erau în apropiere.
    Happy WW!

    RăspundețiȘtergere
  5. OOOOOOOO calut!!! Tu stii cat de mult imi plac mie calutii? Am un cal mare de plus. il cheama calu :)))))). Serios. Faza e ca eu cand eram mica imi doream un cal. Dar na calul e cam mare.. si cum un caine e un cal mai mic... pana la urma l-a adus Ralu pe Dodo.. calutul meu mic.. apoi a venit kouki. :D
    Aveai o priveliste de vis.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il stiu pe Calu al tau, l-am vazut in fotografii. Eu pe cai ii admir doar de la distanta sigura, nu ne prieste apropierea.

      Ștergere