26 aprilie 2023

Miercurea fara cuvinte - forța naturii

 




Fotografii din arhiva personală
Miercurea fara cuvinte este gazduita de Suzana



12 comentarii:

  1. Foarte interesant trunchi si muschiul pe el! Asa cum este fotografia, parca in partea stanga a 'imbratisat' celalalt trunchi! Chiar daca nu se compara cu imaginea ta, am mai vazut trunchiuri 'mulate' pe garduri.
    Multumesc si Happy WW! Pupici!😘❤️ Multe inspiratii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am înlocuit a doua fotografie cu una in care se vede mai bine, copacul din stânga dar și cei mici din dreapta au crescut din trunchiul întins pe jos.

      Ștergere
    2. Chiar interesant. Multumesc frumos. Natura este cu adevarat geniala.

      Ștergere
    3. Suzana comentariul tău era în spam. Cu drag, asta am vrut să o pun de la început dar m-am încurcat în ele, erau prea asemănătoare.

      Ștergere
  2. Wooooow ce interesant! :O
    Unde ai gasit aceasta poveste?
    Mi-am amintit cat de magice erau calatoriile in copilarie, cand puteam descoperii povesti cam peste tot in jurul meu. Nu pentru ca eram mai mica, ci pentru ca lumea era mai altfel.... nu stiu daca s-a schimbat, neaparat, in bine...
    Cel putin la noi. Desi suntem cativa care imbratisam atat trecutul cat si prezentul cat si viitorul, pastrand si cautand o armonie intre ele..

    Puup
    Happy WW :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cheile Turenilor. Mai am și din alte părți fotografii cu copaci de basm, mă fascinează. Lumile copilăriei încă mai există în imaginația noastră, dar pe măsură ce trece timpul e tot mai greu să ne întoarcem la ele.

      Ștergere
  3. Chiar și un arbore căzut la pământ, are o importanță fundamentală în ecosistem. Foarte bună ideea, mulțumesc!
    O zi bună îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără intervenția omului toate își au locul lor, dacă trunchiul nu s-a desprins total de rădăcină poate susține viața. O zi cât mai frumoasă!

      Ștergere
  4. wow, chiar forta! Natura ne surprinde mereu prin frumuseti, curiozitati, putere! Doar ochii de artist gasesc acste detalii minunate in mijlocul naturii! Minunata fotografie! Felicitari!
    Happy WW! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viața se dezvoltă cu tenacitate in cele mai incredibile situații. Mulțumesc pentru aprecieri, eu l-am văzut, el a făcut toată munca 😄

      Ștergere
  5. Când un copac vrea cu adevărat să trăiască, indiferent de condiții, chiar găsește soluții și renaște. Frumoasă descoperire!

    RăspundețiȘtergere
  6. Așa e, cresc in cele mai imposibile locuri.

    RăspundețiȘtergere