25 aprilie 2023

Raze de soare

 Au trecut toate sărbătorile ca și când nu ar fi fost, a trecut și Săptămâna Luminată, eu la muncă fiind de marți până vineri nu prea am văzut lumină. Chiar acum mă întreb câte zile au fost însorite, și nu mai știu. 

Doar de sâmbătă îmi amintesc, pentru că am mers la grădină. Dar de zăpăcită ce sunt nu am luat mesagera cu mine, așa că nu apare în fotografii. A fost o zi plină, cu soare și muncă fizică, am doi cireși mititei plini de flori, e primul an în care ar trebui să rodească, mai am un măr și mai mic, care încă nu are flori, dar mă bucur că a supraviețuit secetei de anul trecut. Am găsit în schimb lalele inflorite care se răsfățau in soare. 


Seara, pe drum spre casă, începea să se înnoreze și niște raze se soare se strecurau timide prin nori. Drumul spre casă e lung, durează aproape o oră, așa că soarele a avut timp să trimită și niște sclipiri roșiatice.



Am adunat cu drag razele și sclipirile pentru provocarea lui Rux Colecționând lumini/sclipiri


12 comentarii:

  1. Draga mea, in primul rând vreau sa iti urez LA MULTI ANI, cu sanatate, bucurii, lumini si sclipiri, flori si raze de soare în fiecare zi!
    Superbe florile tale! Dar cele doua imagini de pe sosea sunt absolut superbe! O gura de rai si un drum spre infinit... Minunat ai surprins cele doua momente!
    Gânduri bune, pupici si îmbratisari ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen îți mulțumesc, urările sunt binevenite oricând, dar mai am exact o lună! Mă bucur că îți plac imaginile, se vedeau foarte frumos razele, erau exact ce aveam nevoie!

      Ștergere
    2. cuuuum?! o vaiiii ☺☺☺ deci pe 25 mai? hahaha, o sa revin! ♥♥♥

      Ștergere
    3. Pfff, acum imi dau seama ca eu sunt singura vinovata, am scris de ziua lui Rux ca eu urmez peste o luna, daca bine imi amintesc. Deci, bataita! 🤦‍♀️

      Ștergere
  2. Ce frumos ai adunat aici sclipirile si infloririle!
    M-ai bucurat si pe mine, asa ca iti multumesc din suflet!
    Sa ai parte de bucurii oricare ar fi drumul pe care mergi!
    Pupici!😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suzana, îmi place să știu că am adus o bucurie! Mulțumesc și să aibă parte numai de bucurii toți cei care îmi trec pragul și citesc aici, indiferent că își fac simțită prezența sau nu!

      Ștergere
  3. Cerul este plin de povesti asteptand sa se deruleze si sa fie descoperite!! Ma bucur tare mult ca ai reusit sa surprinzi sclipirile atat pe cer, cat si in minunatele flori. Si ca ai putut sa te bucuri de ele, dupa o saptamana plina!
    Te cred ca nu iti mai amintesti - eu mi-am baricadat si geamul de la bucatarie (mi-am pus becuri sa vad ce fac si se uita vecina si mai abitir la noi in casa :))). De cand i-a zis lui Mama ca a vazut ea ca vine o femeie sa vina cu Buni, parca mi-a pierit tot cheful sa o vad zgaindu-se la noi... inainte nu ma deranja, dar acum da, pentru ca mi s-a parut sugestia ipocrita .. in fine - realizezi ca nu era nicio femeie doar barfe si curiozitate si mie bafta imi displace profund).
    Asa ca... rezultatul la lunga paranteza e ca nu mai vad nici cat vedeam ce mai e pe afara :))) Cand m-a uitat pe dupa perdea zilele trecute am vazut ca s-a inverzit totul :)))).
    Ma bucur ca ai surprins sclipiri din natura- foarte mult. Sigur o vei plimba si pe Codrut a la un moment dat :)
    Puuuup si multumesc pentru imaginile cu sclipiri minunate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar de pe drum apuc să văd lumina, și jumătate de an e noapte oricum. 😘☀️

      Ștergere
  4. Foarte frumoase fotografiile tale, ai surprins foarte bine razele soarelui! O zi frumoasă să ai!

    RăspundețiȘtergere