2 mai 2023

Mini-puzzle

 Noua tema a provocarilor verzi este crearea unui puzzle. Cum domeniul este unul nou pentru mine, sa zicem, adica nu am mai facut un puzzle din mileniul trecut :))))) m-am tot sucit si m-am invartit si am decis sa fac unul mititel dintr-un servetel. 

Nu arata grozav pentru ca nu am avut un carton potrivit, am taiat un dosar folosit si pe partea alba am lipit un servetel cu o imagine rustica, cu o casuta si o moara de vant. 


Am desenat pe spate modelul, nu am unealta speciata pentru embosat dar am incercat cu un pix, nu merge sau merge mult prea greu si am lasat-o balta, am luat o forfecura si am decupat dupa model, destul de stangaci. 


Am ramas cu 72 de piese mititele si amestecate, alta munca sa il recompun, o sa incerc sa il lipesc si sa ii pun un suport dintr-un carton mai gros.







14 comentarii:

  1. Genial!!! Ma bucur mult ca ai mers pe varianta aceasta - chiar speram sa o vad :D.
    Nici eu nu am avut unealta pana acum recent (e prima data cand am folosit-o, am primit-o in dar). Si eu foloseam un pix vechi inainte (dar stii ca implica si ceva riscuri).
    Imi place foarte mult imaginea aleasa. este superba pentru un puzzle.
    Ti-a iesit super :*. Acum.. sa te bucuri de el cand il compui, hihih. Si apoi de tablou 💗😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vai cat am rascolit dupa imagine! Am doua cutii mari cu servetele, si nici unul nu imi convenea 🤣
      Multumesc, o sa revin cu el cand e gata, ca vreau sa il folosesc si la o tema de pe blogul Mihaelei.

      Ștergere
  2. Ce frumos arata imaginea! Cu un cutter nu se putea taia? Luasem cu mai multi ani in urma un cutter mic cu varful mobil pe care il poti orienta foarte usor.
    Felicitari pentru idee! Seara frumoasa! Pupici! 😘❤️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place imaginea, Suzana. Nu am dexteritate la taiatul cu cutterul, mi-a fost frica sa nu tai gresit. Cumva, daca nu apas nu se taie, daca apas tare pierd controlul si taie mai mult decat as vrea. Evident, nu am nici exercitiu, dar nu era momentul sa incerc acum.

      Ștergere
    2. Am revenit. Ai pus in poza cu ceea ce ai taiat efectiv? O forfecuta curba nu se potriveste mai bine? Din aia de manichiura...

      Ștergere
    3. Da, e forfecuța cu care am tăiat. Acum că zici pare o alegere foarte buna o forfecuță curbată, dar nu m-am gândit. Asta e dintr-un set pentru croitorie și taie foarte bine, e tot timpul pe birou, nici nu m-am gândit la altceva.

      Ștergere
  3. Ce imagine drăguță!
    Felicitări pentru acest mini puzzle!

    RăspundețiȘtergere
  4. wow, ce idei super aveti! Sunteti una mai talentata ca celalta, voi fetele din grupa Provocari Verzi! Felicitari! Imi place foarte mult puzzle-ul tau cu tablou din servetel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc Carmen, ești foarte drăguță, dar chiar nu e cine știe ce.

      Ștergere
  5. Îmi place enorm imaginea aleasă. Felicitări pentru realizarea acestui puzzle.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place imaginea foarte mult, si-mi place cum ai reusit sa desenezi si sa tai!
    Cand am facut primul mini-puzzle m-am incurcat de numa' si mi s-a parut foarte migalos - atat de migalos incat nu prea m-as mai incumeta la unul dar... ideea cu servetelul e faina tare si pentru ca am "colectie" de servetele cine stie... 😊
    Felicitari si pentru idee si pentru realizare! ❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana mi-a luat aproape o oră să traseze și să tai, și mie mi s-a părut foarte migălos. Dar pentru prima incercare sunt mulțumită de ce a ieșit. Păi intră în șervețele, să îți vedem și noi colecția 😘

      Ștergere