23 mai 2024

Mini-geanta de plaja

 Am ajuns sa ne pregatim de vacanta din nou! Ocean este prezenta in aceasta saptamana cu o geanta de plaja, care la fel de bine poate fi si o geanta de vara pentru toata ziua. 


Gentuta a fost lucrata din bucatele de tot felul, si anume: jumatate dintr-o bucatica de material din canepa, stil sac, desprinsa de foarte multi ani de pe o sticla de vin mai fitoasa, un bat de inghetata taiat sa se potriveasca pentru fund si manerele albastre (si acum vad, vai, ce tare se vede siliconul, dar in realitate nu l-am vazut deloc) dintr-un snurulet albastru de la niste pantaloni de vara. Avantaj maxim, era gata cusut 😂. Iar pentru decor, un mic breloc pe care l-am primit prins pe un ac de siguranta minuscul, in excursia facuta la Pamukkale, de la ghidul turc. 
Ocean isi cere scuze, manerele albastre se potrivesc cu papucii de plaja, dar in graba mare nu i-a gasit si se ducea lumina naturala, asa ca a venit cu botinutele verzi. 




8 comentarii:

  1. Cum reusesti sa faci astfel de miniaturi! Si ce mandra e Ocean ca acum are gentuta!
    Stii ca am vazut la o mercerie baze de gentute gata gaurite? Mi s-a parut interesant sa vad asa ceva.
    Felicitari si inspiratie pe mai departe! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mana mica, de copil, si e mai usor asa sa fac lucruri mici. Reversul este ca daca vreau manusi gasesc numai la copii.
      Stiu ca se gasesc acum tot felul de kituri si piese semiprelucrate, sa zic asa, dar este mai interesant sa le faci de la zero, din ce ai la indemana.

      Ștergere
  2. Eu cred că Ocean era tare grăbită să ne arate gentuța și să meargă la plajă, că n-am mai căutat papucii. Vorba Suzanei, esti specialistă în astfel de miniaturi. Superbe! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi și asta o explicație, și eu m-aș grăbi la plajă în locul ei. Mulțumesc 😘

      Ștergere
  3. Foarte draguta geanta ta de plaja, ce ingenioasa! Una asemanatoare, dar in marime XXL am nevoie eu ☺ O sa fur modelul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Carmen, am văzut tutoriale cu genți croșetate din sfoară, ar fi o alternativa bună.

      Ștergere
  4. Eu cred ca de fapt papucii sunt in geanta :)))).
    Super fain ti-a iesit. Ce idee faina sa pui betisorul ca baza :D. Mi-am luat pistol de lipit - e inca pe la tati (cica ar fi mirosit cutia.. sper ca poate totusi nu si el. Ca asa mai am unul pe care il pot folosi (e parkside culmea) pentru ca pute efectiv materialul .... probabil i-l voi da lui Ralu ca ea lucreaza cu asa ceva. Dar poate asta... 🙄. Ma tot uit la voi cate minuni faceti... si vreau sa incerc si eu unele lucruri :))))).
    Imi place mult cum este gentuta:D Si micul talisman decorativ.
    Pupici
    🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am găsit acum in spam, nu știu ce făceai acolo 😘.
      Am folosit bețișor ca să nu folosesc piele, să nu pară că te copiez prea tare 🤣🤣🤣🤣. A fost mai rapid decât să coș, dar chiar acum m-am dus să miros pistolul. Am unul mic luat de la un magazin chinezesc, nu are miros și este foarte finuț. Miroase in schimb siliconul când se topește. Pistolul ăsta mic folosește batoane subțiri, nu se găsesc chiar peste tot și este incomod, dar pot face lipituri mai fine.

      Ștergere