16 mai 2024

Reflexii in oglinda - felicitare cu sârmă

 Mi-a luat foarte mult timp până m-am hotărât ce felicitare să fac folosind sârma. Aveam începute și abandonate crenguța din dreapta, a vrut să fie cercel dar nu prea arăta grozav, și floarea din stânga, care trebuia să fie petala unei flori, începută cu mare elan nici nu mai știu de câți ani. Mulți. A fost prima și ultima petală, abandonată într-o cutie, cu sârmă multicica lăsată în partea de jos, să pot forma tulpina. Dar până la urmă floarea nu a vrut să apară, ambele proiecte au stat abandonate o veșnicie, și ieri brusc s-a conturat o idee. Ideea mi-a venit mâncând dulciuri 🤣🤣🤣 se poate vedea mai jos ambalajul. 


Am format două frunze din capetele sârmei pe care era formată petala, am mai modelat o floare naivă dintr-o sârmă subțirică ce stătea și ea de mult pe birou, le-am lipit pe toate pe cartonul felicitării, am colorat cu markerele cu pensulă și am decupat un soare din ambalajul dulciurilor, pentru că era auriu și lucios. Numai bun pentru lumini prinse-n tablou, dar și pentru reflexii în oglindă.


Vedeți mai jos și ambalajul care m-a inspirat 







9 comentarii:

  1. Draguta floricoca ta din sarma!
    O zi buna! 🤗

    RăspundețiȘtergere
  2. Utilizarea sarmei la felicitari, pentru mine este ceva nou. Era un subiect ocolit, nici nu stiu de ce. Insa felicitarea ta genereaza noi idei. Ai un fundal general ce poate fi un model de rama minunat.
    Mi-e cam frig, asa ca ma incalzesc si eu la soarele tau!
    Un final de saptamana placut!❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și pentru mine a fost ceva inedit și mi s-a părut dificil. Fundalul meu este o păturică minusculă, de bebe, luată dintr-un sh pentru că mi-a plăcut materialul.
      Și aici a venit frigul, în apartament încă este cald dar au mai fost ani in care am pornit centrala in mai.

      Ștergere
  3. Imi placeau dulciurile de gen - si twix si mars. Ah.. si milky way (yummy).. si bounty :))). Snickers putea lipsi (prea multe alune) .. haha.
    Imi place ideea pe care ai pus-o in practica. Ce bine ca elementele si-au gasit un loc intr-o poveste cu sclipiri :D.
    Si acum stau si ma intreb eu cum as putea face un twix de casa :)))))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie cel mai mult îmi place bounty dar s-a nimerit să fie acum twix să am ambalaj auriu.
      Uneori țin așa proiecte neterminate cu anii și pe urmă se conturează ideea brusc.
      Twix de casă... destul de dificil, dar de ce nu? Grisine învelite în ciocolată?

      Ștergere
  4. Îmi place cum ai combinat sărma cu culorile în realizarea florilor. Mă bucur mult că această provocare îți dă ocazia să utilizezi sau să termini proiecte mai vechi care își așteptau rândul sau ideea salvatoare. În acest caz ai găsit o idee de milioane. Felicitări.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, și mie mi-e foarte dragă felicitarea. Când am colorat m-am gândit la florile acelea făcute din sârmă cu lac de unghii, nu am încercat dar am câteva mărțișoare așa. Îmi place și mie că am ocazia să adun mărunțișuri și să fac ceva nou cu ele.

      Ștergere
  5. E o felicitare... de vara! 😍 Îmi place mult! Poate soarele, poate... nu știu ce, m-a dus cu gândul la plaja, pe mal de mare. Mdaaa...! O felicitare numai buna de trimis de la mare! ☺️

    RăspundețiȘtergere