24 mai 2024

Reflexii în oglindă - nori trandafirii

 La câteva zile după aurora boreala, cum eram întruna cu ochii pe cer doar-doar mai apare să o văd și eu, într-o seară am văzut brusc cerul de culoarea trandafirilor. Fotografiile nu sunt absolut deloc prelucrate, așa a colorat apusul norii. 





Postarea participă la jocul reflexii în oglindă găzduit de Carmen.

Fotografii din arhiva personală.

7 comentarii:

  1. Vaaaaai! Zici ca e vata de zahar! Extraordinare fotografii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Intr-adevar ceva deosebit. Nu am vazut aurora - mi-ar fi placut. Dar ce interesant aratau norii, mi-ai amintit de dupa-amiaza aceea cand am azut cerul portocaliu - alt fenomen interesant.
    Si apropo de asta, vineri am vazut cel mai alb nor pe care l-am vazut eu pe cer. pur si simplu arata ireal. Din pacate nu am reusit sa fac poza.. dar.. era foarte interesant
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi-ar fi plăcut să văd aurora, dar mă intrigă culoarea roșie. Am citit despre HAARP, se pare că au avut activitate înaintea fiecărei aurore vizibile de la noi, două din câte știu și ambele roșii, așa că s-ar putea să nu fie deloc naturale. Înclin să cred că sunt rezultatul activității lor. O să le urmăresc siteul, anunță când fac experimente.
      Am văzut și eu recent un nor ireal de alb, o să îl postez săptămâna viitoare.

      Ștergere
  3. Ce culoare speciala! Arata superb. Din pacate am citit si eu despre HAARP si mi-a pierit entuziasmul pentru aurore in Romania. Se fac atatea experimente fara a fi evaluate consecintele. Ideea este ca nici nu se pot uneori imagina consecintele...
    Cat priveste norii, din ce in ce mai mult folosesc cuvantul ireal!
    Un weekend placut! ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt experienta, asa ca nu cunosc rezultatele, maxim le estimeaza. Exact acesta este scopul unui experiment, nu-i asa, sa vada ce se intampla.

      Ștergere
    2. Din pacate sunt genul de experimente cu efecte evident naspa.
      Sunt atatea, din pacate si de foarte multi ani. Cam tarziu mai aflu de una, de alta, oricum nimic spre binele nostru...

      Ștergere