14 decembrie 2023

Ghirlanda - AF ziua 13

 Azi am gasit pufuletii complet uscati si nu au mai intrat la apa, asa ca i-am insirat, intercalati cu margelute rosii, sa fac o ghirlanda pentru bradutul Ilincutei. S-au micsorat dar s-au si rigidizat, acum sunt mult mai manevrabili. Ne-am pozat rapid pentru adventul fotografic si alergam sa vedem ce facem cu surprizele de astazi. 



10 comentarii:

  1. Vrei sa spui ca asa arata dupa acrilic? Trebuie sa incerc si eu. Intrebarea care mi-o pun: ce chimicale sunt in culori si in pufuleti...
    Oricum, in poza arata foarte interesant!
    ❤️😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa arată după un strat de lipici. Sclipiciul a fost praf, ghici cine are sclipici prin toată casa? Cu acrilic a încercat Mihaela și s-au topit și la acrilic.

      Ștergere
  2. Wow, chiar nu mai seamănă cu ce știam că am pus în colet. Rezultatul e fantastic. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astia sunt pufuletii????? :O
    Ce tare! Arata chiar bine - ca niste margele tubulare. Super fain! Ce ghirlanda minunata ai facut pentru bradut care, apropo. este superb!!!
    Wow... hmm mai ca imi vine sa incerc sa pun si eu niste lipici cu sclipici pe un pufulet (cred ca mai am unul sau doi ramasi ...) doar ca nu mai am.. lipici cu sclipici. :))) Va trebui sa caut sa imi iau (si am retineri pentru ca am primit la un moment dat un set cre mirosea tare rau si de la koh - i - noor din care avea Ralu nu am mai vazut...)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am pus lipici și l-am întins cu pensula, apoi aceeași pensulă plină de lipici am scufundat-o in sclipiciul pulbere și l-am întins peste lipici. S-a uscat greu dar nu a căzut deloc din sclipici.

      Ștergere
  4. Superb arata pufuletii aurii! Am admirat ghirlanda "o postare" mai sus, dar nu-mi dadea prin minte ca sunt pufuletii "tavaliti" prin sclipici! Super! 😍

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca nu spuneai din ce e facuta ghirlanda nu ghiceam. Ce transformare! Imi place rezultatul! Felicitari! Pupici

    RăspundețiȘtergere