17 decembrie 2023

Un glob disco, plin de străluciri

 Codruța a cam rămas în umbră în ultimul timp, și cam supărată s-a ascuns de mine. Am reușit să o găsesc după o săptămână de căutări, pentru că trebuia să mai apară și ea pe scenă. Globul cu străluciri disco trebuia neapărat să fie prezentat de ea. 


Ca să-i mai treacă supărarea a primit o ținută nouă, a împrumutat rochița păpușii - surori primită de la Rux anul trecut. Nu de alta, dar este strălucitoare și potrivită pentru discotecă. 

Globul este ultimul dintre cele primite de la Mihaela odată cu brăduțul, și l-am îmbrăcat într-un material cu paiete aurii. Vă puteți închipui că de-abia am scăpat acum, după o săptămână, de fragmente de paiete împrăștiate peste tot! A fost făcut cu tehnica kimekomi care îmi place foarte mult. Am mai folosit acest material, puteți vedea globurile aici, acesta este de dimensiuni mai mici să îl poată folosi și Codruța. Sursa materialului este un top minuscul cumpărat dintr-un sh, am luat unul auriu și unul negru acum câțiva ani, erau noi dar se scămoșase banda de satin de pe margine de la contactul cu paietele și au ajuns fără să le cumpere nimeni până la o reducere la 50 de bani. Treceam prin fața magazinului și nu aveam de gând să intru, dar parcă m-au chemat. 

Globul a fost realizat pentru provocarea verde un glob disco, plin de străluciri

Ah, și vroiam să vă spun că de o vreme nu îmi mai apar toate postările noi in blogroll, și așa se face că am ratat o mulțime. Abia aseară mi-am dat seama ce se întâmplă.

6 comentarii:

  1. Codruta! <3 Ma bucur sa o revad! Sigur i-a trecut supararea cu asa glob stralucitor si interesant! Cine ar ramane suparat pe cineva care depune efort sa ii faca ceva frumos?! :-)
    E tare frumos globul, si-mi imaginez si sclipirile paietelor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos globul disco prezentat de Codruța. Felicitări!
    PS: eu am blogroll afișat, dar urmăaresc noile postări din panoul de adminiștrare din „Lista de lecturi”. E mai ușor de văzut ce e nou acolo.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este absolut superb globuletul vostru!!! Ce idee faina si mterialul, esi inteleg ca ti-a dat batai de cap, este foarte potrivit. Ce mult imi place!!.
    Ajung mai incet sa il admir in voie! Sa ma iertati :*
    Pupici cu mult drag!!!
    ps: Va arata fabulos in brad!!! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, chiar este scânteietor! Materialul se poate tăia și fără multe sfărâmături, dacă se taie ca blana, dar eu m-am grăbit.

      Ștergere